КРУШЕВАЦ У РИТМУ ЕВРОПЕ

KRUSEVAC U RITMU EVROPE 21 Copy

Аудиција за музичко – плесно такмичење „Ритам Европе“@rhythm_of_europe намењена такмичарима узраста од 14 до 21 године, талентованим за певање и плес са територије Крушевца, биће одржана у Белој сали КЦК, сутра од 17 сати.
”Ритам Европе“ је јединствена дипломатска дечија манифестација у оквиру које деца и млади, кроз сценско – музички наступ, представљају свој град и своју земљу.
Културни центар Крушевац, као партнер на овом пројекту важном за афирмацију и очување уметности и талената из нашег града, позива сву заинтересовану децу и омладину да се пријаве на аудицију. Упућујемо позив образовним институцијама, културно – уметничким друштвима, музичким школама и плесним клубовима из Крушевца, да кроз промоцију манифестације и селекцију деце и омладине, узму учешће у овом пројекту како би продукција одабрала најбоље, који ће бранити боје нашег града и тиме још једном доказати да је Крушевац са разлогом препознат као град младих талената.
Пријава на аудуцију врши се слањем поруке на Инстраграм налог или на @rhythm_of_europe, број телефона +381606555013 (viber/whatsapp). Порука треба да садржи име и презиме, годину рођења и град из којег долазе.
Пријављивање плесне групе могуће је извршити са једног налога путем поруке која ће садржати горе наведене податке за сваког од чланова, а сви плесачи на аудицију морају донети и музику уз коју ће се представити. Уколико неко није у могућности да се пријави раније то може учинити и на дан аудиције.
Одабрани на аудицији, имаће прилику да своје умеће у плесу и песми усавршавају током вишемесечних припрема са врхунским уметницима,, као и са уметничким директорима сценског перформанса „Ритма Европе“.
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates