ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ – Позитиво бенд

У среду , 15. 03. 2023. у Клубу КЦК , одржан је хуманитарни концерт за помоћ нашој суграђанки Кристини Благојевић, ученици Политехничке школе „Милутин Миланковић“.

aa1 1

Крушевачки „Позитиво бенд“ био је на очекивано високом нивоу и успео је, да са свима који су посетили ову рок журку, пренесе позитивне вибрације Кристини. На крају журке Кристинине другарице из одељења захвалиле су се свима који су дошли и на тај начин помогли у сакупљању средстава.

Да се подсетимо да је 11. 03. 2023., одржана хуманитарна позоришна представа „Мушкарци“ у извођењу Биљане Јоцић Савић у Крушевачком позоришту, а овим рок концертом настављено је са хуманитарним догађајима за помоћ нашој младој суграђанки.

aa1 5

У недељу 19. 03. 2023. од 19:30 сати, у Биоскопу „Крушевац“ одржаће се и хуманитарно фолклорно вече, на коме ће учествовати КУД „Спасовдански вез“ из Дреновца и ФА „Чарапани“ из Крушевца.

Будимо део Кристинине животне приче. Ови хуманитарни догађаји, које су организовали људи доброг срца, само су кап у мору онога што је потребно да помогнемо нашој храброј суграђанки. Пробудимо своју свест, отворимо своја срца! Кристина је нечија сестра, другарица, учинимо све да у будућности буде нечији родитељ.

а1а Copy

После операција извршених у КЦС и у Турској, последња шанса за њено излечење је у Јапану, на клиници где је успешност лечења њене болести преко 92%, а за шта је потребно око 600.000 евра.

aa1 6

Најмање што свако од нас може да учини да би помогао Кристини, је макар једна  СМС порука 1182 на хуманитарни број 3030.

БУДИМО ХУМАНИ!

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates