У РИТМУ ЕВРОПЕ – аудиција у Белој сали КЦК

У петак, 31. мартa 2023. у Белој сали КЦК одржана је аудиција за највеће дечије телевизијско музичко такмичење овог типа у Европи „РИТАМ ЕВРОПЕ“. Осим у Крушевцу, аудиције се одржавају још у 24 града и општина Србије.

Такмичење је намењено младима, узраста од 14 до 21 године, која желе да покажу свој певачки или плесачки таленат. Подршку за овај Фестивал дају амбасадори земаља Европе, Европске уније, Аустралије и Израела.

u ritmu evrope 1 u ritmu evrope 3

Одабрани ће имати прилику да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током вишемесечних припрема, са тренерима гласа као и уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.Часове певања са одабраним вокалима, представницима града Крушевца, одржава музички директор „ Србија у ритму Европе“, Милош Марковић. Часове плеса са одабраним плесачким тимом града Крушевца као и вокалима град Крушевца, одржава Милан Милинковић,светски шампион у модерном плесу. Обука ће се одржавати на bootcampovima у Зрењанину и то у три термина, мај, јун и октобар месец у трајању од по три дана.

u ritmu evrope 9 u ritmu evrope 10

Из сваког града, по пропозицијама, могуће је одабрати до шесторо деце. Они у даљем такмичењу представљају свој град.

На крушевачкој аудицији представила су се четири вокала и два плесача. Присутни музички директор Ритма Европе Милош Марковић, кореограф Ритма Европе Милан Милинковић, члан организације Ритма Европе Ненад Јеремић, Немања Антонић, Станко Будимкић и шеф протокола и организације Лазар Веселиновић, донели су одлуку да ће чланице плесног клуба Immortal matrix,плесног студиа La Luna, Дијана Денић и Миљана Миленковић, представљати град Крушевац.Тренер и кореограф је Стефан Вукашиновић. О даљем такмичењу вокала који су се данас представили, одлука ће бити донета у наредној недељи.

u ritmu evrope 2

2023  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates