Додири бескраја

У организацији Удружења  "Аутограм " из Трстеника у среду, 17.маја, у Белој сали одржана је промоција збирке песама Славице Минић Цатић "Додири бескраја". Књигу је објавило Удружење књижевника Крагујевца ове године.

     О Славичином првенцу на промоцији у Крушевцу говорио је рецензент и уредник књиге професор Раденко Бјелановић. Стихове су читале: Лидија Глиџић, Миљана Гагић, Милица Глиџић, као и песникиња. Вече су музиком уживо обојили Боривоје Ђорђевић и Бранислав Бане Вељковић, док је  видео-презентацију осмислио Миљан Милетић, "Кошница студио" , уз интерпретацију Слободана Радичевића. Културни центар Крушевац пружио је, уз трстеничку Музичку радионицу, техничку подршку и покровитељство. Промоцији је уредила Миљана Гагић.
     Представљање збирке песама Славице Минић Цатић  "Додири бескраја" у Крушевцу имало је хуманитарни карактер. Део новца од продаје књига, као и добровољни прилози посетилаца, усмерени су за Кристинино лечење. Овом приликом хуманитарну подршку пружило је Коло српских сестара Крушевца.
Dodiriii 5 Dodiriii 6
Dodiriii 7 Dodiriii 8
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates