Премијерно је изведена представа “ЗАЉУБЉЕНИ КРАЉ”

 У Белој сали КЦК у уторак, 26. септембра, премијерно је  изведена представа “ЗАЉУБЉЕНИ КРАЉ”, која је постављена  у оквиру летње школе глуме Културног центра Крушевац, са полазницима који су овом приликом бриљирали на сцени Беле сале. 
Представа  која је рађена по тексту Мишка Динуловића, уз прикључен део текста Луке Кијачића, члана драмског студија Бата Миладиновић и младог песника  је   резултат   више   од  20   инклузивних   драмских,  као   и  осам сценографских   радионица.  
Сам   пројекат   је   плод   сарадње   Града   Крушевца   са   организацијама   АСБ   и   ИДЦ,   а финансиран је средствима Савезног министарства за економску сарадњу и развој БМЗ. Представа је настала као резултат сарадње ГУ Крушевац, Културног центра Крушевац и представника ИДЦ Сербиа (Реинтеграција  II ) који су носиоци радионица глуме, односно драме (Летња школа глуме).
Део костима и сценографије (материал) је обезбедила ИДЦ Србија а направили су их чланови ликовне летње школе која се такође одржавала под окриљем ГУ Крушевац и наше установе.
k1 k2
k3 k4
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates