Oдржана седница Савета Крушевачке филозофско-књижевне школе

Данас је у Градској управи Крушевац,  одржана седница Савета Крушевачке филозофско-књижевне школе. На седници, коју је отворио председник Савета КФКШ проф. др Слободан Кањевац извршене су припреме за издавање зборника научних радова са прошлогодишњег сусрета Школе, утврђени су тема и термини предавања у оквиру овогодишњег научног скупа и закључена је листа учесника тридесетчетврте Крушевачке филозофско-књижевне школе. У оквиру седнице Савета анализиран је рад прошлогодишњег окупљања. 
Присутним члановима Савета обратио се градоначелник града Крушевца,Иван Манојловић, који је заједно са заменицом градоначелника учествовао у раду данашње седнице. 
Уважене учеснике данашњег Савета испред организатора поздравила је директорка Културног центра Крушевац Виолета Капларевић, истичући значај континуираног рада школе 
На данашњој седници  Савета, усвојен је предлог да тема овогодишњег заседања  Крушевачке филозофско-књижевне школе, која ће бити одржана 7. и 8. јуна 2024.,  буде "Вредности у савременој култури".   
filozofi 2 filozofi 4
filozofi 7 filozofi 11
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates