У сусрет МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ХУМОРА И САТИРЕ „ЗЛАТАНА КАЦИГА“

Вече хумора и сатире под називом „ Чарка 2, крајишко – чарапанске специјалне везе“ одржано је у четвртак , 28. марта 2024. у Клубу КЦК. Уз поздравну реч директорке Културног центра Крушевац Виолете Капларевић која је поздравила добро познате пријатеље Фестивала и најавила богат програм завршне вечери Фестивала у понедељак, 1. априла са почетком у 19 сати у Биоскопу Крушевац, рад Мастер клас радионица за младе са предавачем Мухамедом Ђерлеком, карикатуристом,потом отварање изложбе награђених радова са конкурса на тему „ Пријатељ“, доделу награде - легата „Класово мајсторско перо“ и доделу награда учесницима на конкурсу за младе до 18 година ,а који ће предходити завршници у Биоскопу Крушевац,истакла је да су за више од 30 година трајања Фестивала, Културни центар и град Крушевац богатији за многобројна пријатељства широм света.

У предфестивалском програму учествовали су Горан Ћеличанин испред Чарапанског афористичарчког клуба, чалнови Удружења књижевника Републике Српске – подружница Бања Лука, вишеструки добитник Златне кациге Миладин Берић, Живко Вујић, Дарко Самарџић Кодар и Гојко Мандић.Модератор програма био је Момир Драгићевић, биографије учесника читала је Гордана Симић.

„ Чарка2, крајишко – чарапанске везе“ у петак, 29.3. у 11 сати били су гости у ОШ Доситеј Обрадовић у Крушевцу са циљем афирмације хумора, сатире, поезије код младих. Своје гостовање настављају истог дана у Варваринској библиотеци са почетком у 19 сати. Овој сјајној екипи данас су се придружили и Саша Милетић, Ивко Михајловић, Мома Драгићевић, Марко Стојадиновић, Братислав Костадинов, Дејан Ристић.

Подсетимо се да је овогодишњи ВИТЕЗ ОД ЧАРАПАНИЈЕ СЕР ХАРДИ ,глумац Лазар Ристовски, а да је НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО отишла у руке композитору Мирољубу Арнђеловићу Расинском.

ДОБРО ДОШЛИ НА ЗАВРШНО ВЕЧЕ „ЗЛАТНЕ КАЦИГЕ“

ПОНЕДЕЉАК, 1. април 2024. у 19 сати, БИОСКОП КРУШЕВАЦ

Улаз слободан!

Humor 7 Humor 10

Humor 13 Humor 2

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates