ЗАВРШЕН 19. ФЕДРАРО

ЗАВРШЕН 19. ФЕДРАРО

 

19. ФЕСТИВАЛ ДРАМСКО АМАТЕРСКОГ СТВАРАЛАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА (ФЕДРАРО) ЗАВРШЕН ЈЕ У ДОМУ КУЛТУРЕ У ТРЕБОТИНУ У СУБОТУ 16. МАЈА. ПРОГЛАШЕЊУ ПОБЕДНИКА И ДОДЕЛИ НАГРАДА ПРЕТХОДИЛО ЈЕ ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ СЛИКА НАСТАЛИХ НА ОВОГОДИШЊЕМ ФЕДРАРУ У ЕТНО ДОМАЋИНСТВУ СЛОБОДАНА СТОЈАНОВИЋА У ОКВИРУ ПРАТЕЋЕГ ПРОГРАМА. У РЕВИЈАЛНОМ ДЕЛУ НАСТУПИО ЈЕ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ ИЗ БРУСА СА ПРЕДСТАВОМ „ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА“ У РЕЖИЈИ МАРИЈЕ ГАШИЋ-ГАЈИЋ.

ТРОЧЛАНИ ЖИРИ У САСТАВУ: ЈОВАНКА АНДРИЋ, СВЕТЛАНА ЂУРЂЕВИЋ И СРБОЉУБ ПАВЛОВИЋ САОПШТИО ЈЕ ОДЛУКУ О НАЈБОЉИМ ПРЕДСТАВАМА. ПРВА НАГРАДА ПРИПАЛА ЈЕ ГИМНАЗИЈИ ИЗ КРУШЕВЦА ЗА ПРЕДСТАВУ „УРНЕБЕСНА ТРАГЕДИЈА“ ДУШАНА КОВАЧЕВИЋА.

ДРУГО МЕСТО ПРИПАЛО ЈЕ ДРАМСКОМ СТУДИЈУ КУД „ВУК КАРАЏИЋ“-ТРЕБОТИН, ЖАБАРЕ, МАЛА ВРБНИЦА ЗА ПРЕДСТАВУ МИРОЉУБА НЕДОВИЋА РИКИЈА „СЕМЕ“ У РЕЖИЈИ ЖИВОРАДА ЂОКИЋА.

ТРЕЋУ НАГРАДУ ПОДЕЛИЛИ СУ УДРУЖЕЊЕ „ИЗВОР“ ИЗ КРУШЕВЦА СА ПРЕДСТАВОМ „ПЕВАЈ СРЦЕ, ПОПЕВАЈ МИ ДУШО“ ПО ТЕКСТУ МАРИЈЕ ШУРБАНОВИЋ, У РЕЖИЈИ ЛИДИЈЕ УЖАРЕВИЋ И ДРАМСКА СЕКЦИЈА ИЗ БРУСА СА ПРЕДСТАВОМ „ДЕСА КОД МИОНЕ НА ЗДРАВЦУ“ ПО ТЕКСТУ И РЕЖИЈИ ПРОФ.ДР ВЕЛИБОРА СИМЧЕВИЋА.

ПО ОДЛУЦИ ЖИРИЈА ПУБЛИКЕ НАЈБОЉА ПРЕДСТАВА ЈЕ „СЕМЕ“ У ИЗВОЂЕЊУ КУД“ВУК КАРАЏИЋ“- ТРЕБОТИН, ЖАБАРЕ, МАЛА ВРБНИЦА.

НАГРАДЕ ЈЕ УРУЧИЛА ЗАМЕНИЦА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГРАДА КРУШЕВЦА ЈАСМИНА ПАЛУРОВИЋ.

ФЕСТИВАЛУ СУ ПРИСУСТВОВАЛИ:ГРАДОНАЧЕЛНИК ГРАДА КРУШЕВЦА ДРАГИ НЕСТОРОВИЋ,НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ ДР ДРАГАНА БАРИШИЋ И СИНИША МАКСИМОВИЋ,СЕКРЕТАР СКУПШТИНЕ ГРАДА КРУШЕВЦА ГОРАН ЋИРИЋ,ДИРЕКТОРИ ЈАВНИХ И ПРИВАТНИХ ПРЕДУЗЕЋА,ПРЕДСТАВНИЦИ ПОЛИТИЧКОГ И ЈАВНОГ ЖИВОТА ГРАДА КРУШЕВЦА.

19.ФЕДРАРО СУ ОРГАНИЗОВАЛИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР КРУШЕВАЦ И КУД „ВУК КАРАЏИЋ“- ТРЕБОТИН,ЖАБАРЕ,МАЛА ВРБНИЦА, А ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ ГРАДА КРУШЕВЦА.

fedraro 1 Custom

fedraro 3 Custom

fedraro 4 Custom

fedraro 5 Custom

fedraro 6 Custom

fedraro 7 Custom

fedrarop 2 Custom

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates