YU GRUPA I U KRUŠEVCU OBELEŽILA 45 GODINA NA SCENI

U petak, 13. maja 2016. u Klubu KCK, YU GRUPA je spektakularnim koncertom, obeležila prvih 45 godina na muzičkoj sceni. U publici su bili zaljubljenici u njihov zvuk iz cele Srbije, od onih koji su rodjeni kada i YU GRUPA, do onih koji tek sada stasavaju u prave zaljubljenike u rokenrol muziku. Preko dva sata podsećanja na stare hitove, kao i predstavljanje novog albuma legendarnog benda.

Kulturni centar Kruševac i dalje nastavlja ovim tempom. U ponedeljak 23. maja očekuje nas nastup fenomenalne Divne Ljubojević u Bioskopu Kruševac. Petak, 27. maj je rezervisan za VAMPIRE, koji će po prvi put u karijeri nastupati u Klubu KCK. A 3. juna nas očekuje zaista veliki spektakl. Naime, tog dana će u Klubu KCK nastupati VLATKO STEFANOVSKI sa svojim triom. Izvodiće svima nama poznate hitove grupe Leb i Sol, kao i pesme sa najnovijeg albuma Seir.

Očekujemo vas da zajedno uživamo u najkvalitetnijoj muzici, i da nastavimo ovim tempom dalje, jer nas i narednih meseci očekuje niz nastupa najkvalitetnijih bendova iz cele bivše Jugoslavije.

Dobrodošli na muzički vremeplov u Kulturni centar Kruševac.

Za sve detalje možete nam se javiti putem fejsbuk stranice:

https://www.facebook.com/kckrusevac

yu 3 Custom

yu 8 Custom

yu 9 Custom

yu 11 Custom

2020  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates