ДРАГУТИН КАРЛО МИНИЋ И ПРИЈАТЕЉИ

У организацији Културног центра Крушевац је 01.11.2013. године у Клубу КЦК, одржано Вече хумора и сатире под називом *Драгутин Карло Минић и пријатељи* у коме су поред Карла наступили и његови пријатељи: Бојан Љубеновић - уредник рубрике ТРН у Вечерњим новистима, др Слободан Симић - сатиричар из Београда и Ивко Михајловић - афористичар из Крушевца.

Програм је са пажњом пратила бројна крушевачка публика, као и директор КЦК мр Мирослав Смиљковић, који је пре програма уручио Карлу Минићу и гостима из Београда пригодан поклон: часопис КЦК ПУТЕВИ КУЛТУРЕ и монографију Златне Кациге у дигиталном облику.

Вече хумора и сатире је одржана у оквиру настојања Културног центра Крушевац да се сјај ЗЛАТНЕ КАЦИГЕ - Међународног фестивала хумора и сатире континуирано види и да се сваког месеца представља крушевљанима и тако овај бренд Крушевца учини свакодневном вредношћу. Сам програм је осмислила и водила Лидија Ужаревић - уредник, а у релизацији су учествовали и Славица Недељковић - организатор Златне Кациге, Бранко Симић - који је био задужен и за музику, Марко Вишњић и Веркан Гвозденовић.Лидија Ужаревић, др Слободан Симић, Бојан Љубеновић, Карло Минић и Ивко Михајловић

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates