REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“, Оd 3. do 9. juna 2021.

KAKO DALJE

KAKO DALJE
16,oo
Žanr: Drama Traje: 94 min.
Aharon je život posvetio odgajanju sina Urija. Žive zajedno, u rutini, daleko od stvarnog sveta. Uri je autističan, i sada je kao mlada osoba možda vreme da živi u specijalizovanom domu. Dok su na putu do institucije, Aharon odlučuje da pobegne sa sinom i krene na put, znajući da Uri nije spreman za ovo razdvajanje.
 
KO SE BOJI VUKA JOS 2
KO SE BOJI VUKA JOŠ
18,oo
Žanr: Animirani, avantura, komedija Traje: 80 min.
U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.
 
VIKEND SA CALETOM
VIKEND SA ĆALETOM
20,oo
Žanr: Drama, komedija Traje: 113 min.
Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici.
Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest...
 
Cena ulaznice: 200,oo
Kontakt: 037/ 421-208
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates