REPERTOAR BIOSKOPA ,,KRUŠEVAC“, Оd 10. do 16. juna 2021.

Tamna bajka

 

TAMNA BAJKA

17,oo

Žanr: Drama

Traje: 98 min.

Nekada davno, u malom porodičnom predgrađu na periferiji Rima, vesela letnja vrućina kamuflira zagušujuću atmosferu otuđenosti. Iz daljine, porodice deluju normalno, ali to je iluzija: u kućama, dvorištima i baštama tišina prekriva suptilni sadizam očeva, pasivnost majki i ravnodušnost odraslih. Ali tu su očaj i potisnuti bes dece koji će eksplodirati i preseći ovu grotesknu fasadu, sa razarajućim posledicama po čitavu zajednicu.

 

Vilijeva planeta

VILIJEVA PLANETA

19,oo

Žanr: Avantura, komedija

Traje: 89 min.
Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije.

 

Nocna smena

NOĆNA SMENA

21,oo
Žanr: Drama

Traje: 98 min.
Viržini, Erik i Aristid su policajci koji pokušavaju da održe svoj lični i emotivni život dok se na dužnosti susreću sa svakodnevnim nasiljem. Jedne noći poverena im je neobična misija da na aerodrom odvezu migranta. Na putu ka aerodromu Viržini otkriva da će čovek, koga odvode , biti osuđen na smrt ukoliko se vrati u svoju zemlju. Suočena sa nepodnošljivom dilemom ona počinje da preispituje zajedničku misiju. Trio će imati samo jednu noć da odluči o sudbini ovog čoveka.

 

Cena ulaznice: 200,oo

Kontakt: 421-208

 

2023  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates