REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC” Od 29. 10. do 3. 11. 2021.

RON
NEPOPRAVLJIVI RON 2D
29, 30. I 31. oktobar 2021.
16,oo
 
Žanr: Animirani, porodični Traje: 107 min.
Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, I Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča I hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan I nepopravljiv.
Cena ulaznice: 300,oo din.
 
 dinaa
DINA 2D
29, 30. I 31. oktobar 2021.
18,oo
 
Žanr: Avantura, drama, naučnafantastika. Traje: 155 min.
Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog I nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice I svog naroda. Kada se nađe u sred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem element galaksije koji se nalazi samo na Arakisu I koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah….
Cenaulaznice: 300,oo din.
TOMAAAAA
TOMA 2D
29, 30. I 31. oktobar 2021. 21,oo
Žanr: Biografski Traje: 140 min.
Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao I vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao I odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.
Cena ulaznice: 350,oo din.
 
BOZIJI COVEKAA
BOŽIJI ČOVEK
01, 02. i 03. NOVEMBAR 2021.
16,oo 18,oo 20,oo
 
Žanr: Drama, biografski Traje: 109 min.
Progon je obeležio život svetog Nektarija Eginskog iz Grčke. Bio je sveštenik običnog naroda, a njegova poniznost je smetala ponosnim pravoslavnim klericima. Oklevetan je nakon što je njegova odanost probudila njihove sumnje. Parohijani su ga voleli, uprkos tome što je lišen crkve i prognan iz Egipta. Vera u Boga mu je tokom celog života bila najbolja odbrana. 
Za razliku od njegovih verskih pretpostavljenih kojima su na umu bili samo moć i svetovne počasti - Nektarije je brinuo o siromašnima, učio je seljane da čitaju i pišu, svojim primerom je inspirisao mladiće da uđu u sveštenstvo, pisao je knjige i držao propovedi koje su ljude približavale veri. 
Uprkos naporima da se diskredituje, Sveti Nektarije je osnovao samostan na Egini, neplodnom i pustom ostrvu, koji i dan danas predstavlja svetionik hodočasnicima. Čak su i njegovi poslednji trenuci na Zemlji iskorišćeni za pomoć drugima: na samrti je predao svoju potkošulju paralizovanom čoveku u bolničkom krevetu do njegovog, nakon čega je čovek ustao i prohodao.
Cena ulaznice: 300,oo din.
 
Kontakt: 421-208
_______________________________________________________
***OBAVEZNE SU PRIMENE SVIH MERA ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA NOŠENJE MASKE, dezinfekcija obuće i ruku, SEDENJE NA SVAKOM TREĆEM SEDIŠTU KAO I PONAŠANJE SHODNO MERAMA O EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI, A PREMA INSTRUKCIJAMA RADNIKA BIOSKOPA.
 
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates