Najava bioskopskog repertoara

Kruševački ljubitelji filmske umetnosti i bisokopskih projekcija sasvim sigurno  su srećni zbog bogate ponude  Bioskopa Kruševac, što dokazuju redovi  za kupovinu ulaznica kultnih filmskih ostvarenja.

U nešto više od mesec dana, koliko je bio na repertoaru, film Toma pogledalo je 9.206 posetilaca , što znači da su trenutni kapacetiteti bioskopa bili maksimalno popunjeni, istakla je na gostovanju u Jutarnjem programu RTK, direktorka Violeta Kaplarević i ujedno najavila  drugi deo filmskog ostvarenja Južni vetar, koji je počeo sa emitovanjem 6. novembra. Kao i u Beogradu i svim većim kulturnim centrima u Srbiji, našoj publici će se 14. novembra pokloniti  glumačka ekipa filma Južni vetar.  Takođe je istakla da je na predlog posetilaca u Bioskopu Kruševac prikazivan i film Božiji čovek, za koji je planirano da uskoro bude ponovo na repertoaru, zbog  većeg interesovanja gledalaca. 

Naime, Bioskop Kruševac, bez obzira na veliku redukciju posetilaca, uslovljenu nepovoljnom epidemiološkom situacijom, prilagodio je svoj rad merama zaštite tokom epidemije korona virusa i preporukama Kriznog štaba. Konkretno, to znači da je broj mesta redukovan na 150 po projekciji, što podrazumeva poštovanje svih propisanih mera. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu.

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates