REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC” Od 18. 3. do 20. 3. 2022.

pandaaaa
POCRVENELA PANDA 2D
18.3. U 18,oo
19.3. U 16,oo
20.3. U 16,oo
Žanr: Animirani, avantura, komedija Traje: 100 min.
Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrgana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično - UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!
 
MRAAAK
MRAK 2D
18.3. U 20,oo
19.3. U 20,oo
20.3. U 20,oo
Žanr: Drama Traje: 104 min.
Svaku noć porodica se povlači u zabarakadiranu kuću, prestravljeni terorom koji dolazi iz šume. Da li je taj užas opkoljene kuće odjek nedavno završenog rata ili samo njihova mašta, kako ih opominju zvaničnici KFOR-a? Nema materijalnih dokaza da se nešto loše događa, ali svake naredne noći njihov strah raste…
 
letooooo
LETO KAD SAM NAUČILA DA LETIM 2D
19.3. U 18,oo
20.3. U 18,oo
Žanr: Porodični Traje: 87 min.
Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).
Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.
Cena ulaznice: 350,oo din.
Informacije: 421-208
______________________________________________________________________________
*Preporučuju se mere ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA: NOŠENJE MASKE, DEZINFEKCIJA OBUĆE, DEZINFEKCIJA RUKU.
2022  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates