REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC” Od 24. 3. do 02. 04. 2022.

DIGITALNA TEHNOLOGIJA
PANDA22
POCRVENELA PANDA 2D
16,oo
Žanr: Animirani, avantura, komedija
Traje: 100 min.
Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrgana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično - UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!
 
Hocu muza
HOĆU MUŽA 2D
18,oo 20,oo
Žanr: Romantični, ljubavni
Traje: 110 min.
Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: radi kao voditeljka na TV i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Ali taj plan odlazi dođavola kad Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.
Cena ulaznice: 350,oo din.
Informacije: 421-208
______________________________________________________________________________
Napomena: 31. 3. i 1. 4.2022. neće biti prikazivanja filmova. Sala bioskopa biće zauzeta međunarodnom manifestacijom ZLATNA KACIGA!
______________________________________________________________________________
*Preporučuju se mere ZAŠTITE BORAVKA U ZATVORENOM PROSTORU, ŠTO PODRAZUMEVA: NOŠENJE MASKE, DEZINFEKCIJA OBUĆE, DEZINFEKCIJA RUKU.
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates