БРАЋА ЛИСИНАЦ У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ

У БИОСКОПУ КРУШЕВАЦ 02.03.2013. године у 21,оо час БИЋЕ ПРЕМИЈЕРНО ПРИКАЗАН ФИЛМ „ПОРЕД ПУТА“. ПРОДУКЦИЈА: ВЛАДИМИР ЛИСИНАЦ - РЕЖИЈА И СЦЕНАРИО:  ЗОРАН ЛИСИНАЦ

Владимир Лисинац (у средини у фармерицама и белом џемперу), продуцент филма *ПОРЕД ПУТА* који је режирао његов брат Зоран Лисинац посетио је Културни Центар Крушевац и присуствовао програму *СЈАЈ ЗЛАТНЕ КАЦИГЕ* са којим је отпочео 21 Међународни фестивал хумора и сатире *ЗЛАТНА КАЦИГА*


Владимир Лисинац у разговору са директором КЦК мр Мирославом Смиљковићем
ПОСЛЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ ФИЛМА ДВОЈИЦА УСПЕШНИХ ФИЛМСКИХ РАДНИКА КОЈИ ЖИВЕ И РАДЕ У АМЕРИЦИ ОБАТИЋЕ СЕ СВОЈИМ СУГРАЂАНИМА, КРУШЕВАЧКОЈ ФИЛМСКОЈ ПУБЛИЦИ.


Жанр: Драма
Земља порекла: САД
Година производње: 2013

Филм Зорана Лисинца, са Мајклом Медсеном, Грегом Колинсом и Лазаром Ристовским у главним улогама, је роад мовие о двоје младих људи из различитих култура који се срећу на пут за музички фестивал у Калифорнији.

Филм "Поред пута" (Алонг тхе Роадсиде) говори о самопрокламованом морнару који је напустио једну обалу, али није још досегао другу. Када његова девојка затрудни, он седа у кола и одлучује да се пресели за Лос Анђелес с намером да свој сан о бренд дизајну претвори у стварност. На том путу упознаје Нену, туристкињу из Немачке, која иде у Калифорнију на концерт свог омиљеног бенда. Њих двоје настављају пут заједно, укрштајући стазе с многим ликовима, међу којима је и Србин Милутин.

 

Žanr: Drama
Zemlja porekla: SAD
Godina proizvodnje: 2013

Film Zorana Lisinca, sa Majklom Medsenom, Gregom Kolinsom i Lazarom Ristovskim u glavnim ulogama, je road movie o dvoje mladih ljudi iz različitih kultura koji se sreću na put za muzički festival u Kaliforniji.
Film "Pored puta" (Along the Roadside) govori o samoproklamovanom mornaru koji je napustio jednu obalu, ali nije još dosegao drugu. Kada njegova devojka zatrudni, on seda u kola i odlučuje da se preseli za Los Anđeles s namerom da svoj san o brend dizajnu pretvori u stvarnost. Na tom putu upoznaje Nenu, turistkinju iz Nemačke, koja ide u Kaliforniju na koncert svog omiljenog benda. Njih dvoje nastavljaju put zajedno, ukrštajući staze s mnogim likovima, među kojima je i Srbin Milutin.
- See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/vodic/filmovi/Pored-puta.a-170072.488.html#sthash.f92J6dul.dpuf


2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates