САЈАМ КЊИГА РАСИНСКОГ ОКРУГА - 2013


ЖИВОТ И КУЛТУРА КОРАЧАЈУ РУКУ ПОД РУКУ!

КРУШЕВАЦ, 29.08.2012. године
ЈАВНИ ПОЗИВ

Поштовани,

Установа у култури, Културни центар Крушевац, у оквиру своје програмске делатности, приредиће октобра месеца 2013. године, у сарадњи са Народном библиотеком Крушевац и Историјским Архивом Крушевац, а под покровитељством Града Крушевца, обновљену културну манифестацију *САЈАМ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА*.

Сајам књига и издаваштва одржаће се у периоду 9 до 11. октобра 2012. године, у простору клуба Културног центра Крушевац, Трг младих бб.

Позивамо Вас, да узмете учешће у организацији ове значајне културне манифестације, тако што ћете своја издања благовремено пријавити за учешће на сајму. Сматрамо да све књиге, сва издања белетристике, научног стваралаштва, новине, часописи, публикације и сличан штампани материјал који сте издали у последњих 5. година треба изложити на овом сајму књига и издавштва.

Учешће издавача на сајму је бесплатно. Улазнице на сајам за посетиоце су бесплатне.

Рок за пријаву за учешће на сајму је 03 октобра 2013. године, а рок за припрему штанда, односно достављање материјала је 8. октобар. 2013. годину у склaду са договором са организатором сајма.

Организатор сајма, предвидео је и сајмаске награде којим се традиционално награђују најбољи подрухвати у издавшатву. Награда под називом *Расински цвет* доделиће се најбољем издању по мишљењу стручне комисије.
 
У наставку дајемо Вам текст пријаве као огледни примерак шта пријава треба да садржи:

ПРИЈАВА

За учешће на *САЈМУ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА* од 9. до 11. октобра 2013. године у Клубу Културног центра Крушевац.

 

Име издавача

 

Адреса , мејл и телефон издавача и име контакт особе

 

Списак наслова који се излажу

 

Број књига по жанровима

 

Потребна квадратура простора

 

Заинтересовани смо да самостално опремимо свој штанд

ДА   НЕ (Заокружити један одговор)

 

  • Учешће и излагање на сајму је бесплатно!
  • Излажу се: књиге и сва издања белетристике, научног стваралаштва, новине, часописи, публикације и сличан штампани материјал.
  • Организатор ће наградити најбољу књигу објављену у периоду од 01.10.2012 до 01.10.2013. године повељом Расински Цвет и уметничком сликом.

У _______________                                                                                                              Подносилац пријаве

Дана____________2013.године                                                                                               __________________Пријаве можете слати на адресу:

Културни центар Крушевац, Топличина 2, 37 000 Крушевац (ЗА САЈАМ)
или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У очекивању Вашег учешћа и успешне манифестације, срдачан поздрав.


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР КРУШЕВАЦ

РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА КЊИГУ ГОДИНЕ и ИЗДАВАЧА ГОДИНЕ

Установа у култури, Културни центар Крушевац, у оквиру своје програмске делатности, приредиће октобра месеца 2013. године, у сарадњи са Народном библиотеком Крушевац и Историјским Архивом Крушевац, а под покровитељством Града Крушевца, обновљену културну манифестацију *САЈАМ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА*.

Сајам књига и издаваштва одржаће се у периоду 9 до 11. октобра 2013. године, у простору Клуба Културног центра Крушевац, Топличина 2.

Организатори сајма, предвидели су и сајмаске награде којима се традиционално награђују најбољи подрухвати у издаваштву. Награда под називом *Расински цвет* доделиће се за књигу године и издавача године.

Сви издавачи који учествују на сајму са књигама објављеним у периоду од 01.10.2012. до 01.10.2013. године учествују и у конкуренцији за издавача године.

Позивамо све заинтересоване издаваче и појединце да пријаве сопствене или књиге других издавача за књигу године. Уз пријаву потребно је приложити и образложење!

Пријаве за КЊИГУ ГОДИНЕ можете доставити лично или поштом на адресу:

Културни центар Крушевац, Топличина 2, 37 000 Крушевац (ЗА КЊИГУ ГОДИНЕ)

или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. односно на факс: 423 025

Петочлани жири узеће у разматрање све пријаве које стигну у Културни центар Крушевац најкасније до 03.10.2013. године до 15:00 часова.

Награде, које се састоје од дипломе и слике настале на Ликовној колонији СЛИКАМО ЗА КЦК, ће бити уручене 14.10.2013. године на свечаној академији поводом ослобођења Града Крушевца.

Резултати ће бити јавно објављени на сајту Културног центра Крушевац.

Директор Културног центра Крушевац
мр Мирослав Смиљковић
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates