КОНФЕРЦИЈА У КЦК О САЈМУ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА - РАСИНСКИ ЦВЕТ 2013

У Медија центру КЦК одржана је 07.10.2013. године конференција за медије Културног центра Крушевац, на којој су о предстојећим активностима и програмима на *Сајму књига и издаваштва Расинског округа - РАСИНСКИ ЦВЕТ 2013*, говорили директор ове установе мр Мирослав Смиљковић и директори Народне библиотеке Крушевац Виолета Михајловић и Историјског Архива Крушевац Ненад Соколовић.

Директор КЦК мр Мирослав Смиљковић је говорио о предстојећем САЈМУ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА који ће се одржати од 9 до 11 октобра 2013. године у Клубу КЦК у заједничкој организацији Културног центра Крушевац, Историјског архива Крушевац и Народне Библиотеке Крушевац, који ће ове године у среду 9 октобра 2013. године у 11:00 часова отворити Љиљана Хабјановић Ђуровић, најчитанији писац на Српском језику.

Директори Народне библиотека Виолета Михајловић и Историјског Архива Крушевац Ненад Соколовић, говорили су детаљно о програму сајма и својим активностима на сајму.


Директор Народне библиотека Виолета Михајловић, Директор КЦК мр Мирослав
Смиљковић и Директор Историјског Архива Крушевац Ненад Соколовић


Установа у култури, Културни центар Крушевац, у оквиру своје програмске делатности, приредиће октобра месеца 2013. године, у сарадњи са Народном библиотеком Крушевац и Историјским Архивом Крушевац, а под покровитељством Града Крушевца, обновљену културну манифестацију *САЈАМ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА - РАСИНСКИ ЦВЕТ 2013*.

Сајам књига и издаваштва одржаће се у периоду 9 до 11. октобра 2012. године, у простору клуба Културног центра Крушевац, Трг младих бб.

Позивамо Вас, да узмете учешће у организацији ове значајне културне манифестације, тако што ћете своја издања благовремено пријавити за учешће на сајму. Сматрамо да све књиге, сва издања белетристике, научног стваралаштва, новине, часописи, публикације и сличан штампани материјал који сте издали у последњих 5. година треба изложити на овом сајму књига и издавштва.

Учешће издавача на сајму је бесплатно. Улазнице на сајам за посетиоце су бесплатне.

Сајам књига и издаваштва Расинског округа - РАСИНСКИ ЦВЕТ 2013 отвориће
Љиљана Хабјановић - Ђуровић

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates