Научно фантастични шоу "ЗАЉУБИ СЕ У ХЕМИЈУ"

Бела сала КЦК,

8. јун 2016. у 19 сати

У Белој сали Крушевачког Културног центра, одржан је Научно фантастични шоу ,,Заљуби се у хемију'', где је своје теоријско и практично умеће многобројној публици представио Милош Александрић, ученик III разреда Хемијско технолошке школе. Милош је учесник научно истраживачког пројекта у Петници, победник републичког такмичења, а уједно је и власник ,,Хемијско сапунске лабараторије''. Поред лабораторијских експеримената које је вешто приказао на сцени, уз помоћ својих школских другарица, вече је употпуњено наступом Културно уметничког друштва ,,Мерима'', чији је Милош члан.

 

Директор Културног центра мр Мирослав Смиљковић, обратио се присутнима речима: ,,Ово је вече чаробног света хемије, као науке и праксе, али и иновација и предузетништва коју нам представља Александрић Милош. Наша држава је ову годину прогласила годином предузетништва. Ово што ради Милош је заиста сјајно и фантастично, ово је мисија и стратегија КЦК, то је парадигма управљања културом у 21. веку, веку брзих промена, веку економије, иновација и предузетништва. То су наша трајна и стратешка опредељења. Срећно Милоше на путу до звезда!”

 

Милош се захвалио директору Културног центра, Српској напредној странци, Културно уметничком друштву ,,Мерима'', ОШ ,,Вук Караџић'', већнику града Крушевца Зорану Вељковићу, као и многобројној публици.

 

Организатор програма Гордана Радосављевић

Picture 006 600 x 400

Picture 028 600 x 400

Picture 0061 3 600 x 400

Picture 045 600 x 400

Picture 055 600 x 400

 

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates