ДОЧЕК СРПСКЕ НОВЕ ГОДИНЕ НА ТРГУ

За Српску нову годину 13.01.2013. године на Тргу Косовскух јунака у Крушевцу наступиће Аца Лукас и Ана Бекута. Покровитељ дочека на тргу биће Град Крушевац, а релизатор Културни центар Крушевац.

 

                   Аца Лукас                                               Ана Бекута

А како је било на Тргу Косовских јунака у Крушевцу 31.12.2012. године погледајте у наставку.

 

 


Веселило се уз песме славуја из Мрчајеваца, Мирослава Илића.

Процењује се да је овогодишњи дочек био најпосећенији у односу на претходне, а почео је у 18 часова музиком за најмлађе и хитовима за тинејџере. Под покровитељством и у организацији Града Крушевца, у сарадњи са Културним центром, „најлуђу ноћ“ у Крушевцу обележилии су: Курсаџије, Мирослав Илић и трубачи из Лесковца. Најбољи ученици крушевачких основних и средњих школа тачно у поноћ свим Крушевљанима честитали су Нову годину, а затим је уследио ватромет у свим бојама и облицима. Небо Крушевца у Новогодишњој ноћи било је спектакуларно, сложили су се сви заљубљеници Нове године на отвореном простору.

Крушевљани су традиционално, Нову 2013. годину, дочекали на Тргу Косовских јунака.
Весело је било и у крушевачким кафићима и ресторанима, а делић атмосфере забележиле су камере Радио Телевизије Крушевац у Кафеу „Арабика“, у главном кутку за младе и кафанама „Србија“, где су били окупљени конобари, и „Иду дани“, где је на традиционално добар начин дочекана Нова година.

Izvor RTK

2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates