ČAROLIJA TI I JA - KCK PROGRAM ZA NAJMLADJE

Kulturni centar Kruševac je 07.06.2013. godine u okviru manifestacije „Vidovdan 2013″, organizovao irealizovao program „ČAROLIJA TI I JA“ namenjenog najmlađoj populaciji. Program je počeo u vrtiću Neven druženjem klovnova sa mališanima.

Smešna družina, obučena u šašava odela sa crvenim nosevima, donela je čaroliju i smeh u vrtić Neven. Program „Klovnovi za najmlađe“ izveli su Arsa s Marsa, Tode Nikoletić, Aleksandra Lukić i Milan Stanković.

- Ovo je početak celodnevnog programa koji je Kulturni centar osmislio za najmlađe sugrađane u okviru Vidovdanskog programa - ističe urednica dečijeg programa u KCK-u Rajna Aleksić. 

Program je nastavljen Klovnijadom na centralnom gradskom trgu gde je priređeno i druženje sa najpoznatijim srpskim dečijim pesnicima: Rašom Popovim, Tode Nikoletićem, Mošom Odalovićem, Aleksandrom Lukić i drugim, a spcijalni gost programa bila je Madam Pijano. Naravno učestvovali su i mladi plesaći iz Škola i sekcija KCK i ARTEBELE...
 

Tri klovna i zabava može da počne...


Todeta Nikoletića i njegovu ekipu primio je direktor KCK mr Miroslav Smiljković sa saradnicima2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates