ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У КРУШЕВЦУ 2023.

На Сајму пољопривреде који је организовао Град Крушевац , у суботу 30.9.2023. представљени су највећи произвођачи сточне хране, заштите биља, семенске робе, пољо механизације, задруге, удружења, институти, школе, пољопривредне саветодавне и стручне службе из Србије, Регионална привредна комора као и Пољопривредни факултет и пољопривредна газдинства из нашег краја. Ове године није организована Регионална сточарска изложба у говедарству, овчарству и козарству, због неповољне сточарске епидимиолошке ситуације у окружењу Расинског округа.
На сајму су били изложени пољопривредни проиводи, домаћа радиност, рукотворине, украсни садни материјал, мед, вино и ракија. Сајам су употпунила такмичења у припремању котлића, ајвара, српских традиционалних јела, славског колача, изабран је најлепши штанд месне заједнице, етно и школски штанд, као и најквалиетнији украсни садни материјал.
Традиционални културно- уметнички програм у организацији Културног центра Крушевац заокружио је дух традиције и народног стваралаштва.
Сајам пољопривреде отворила је државна секретарка у Министарству пољопривреде, шумарстав и водопривреде Ивана Поповић и градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић.
S1 S2
S3 S4
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates