НЕКА ТЕ ВОЗИ БИЦИКЛ, А НЕ ДРОГА - ТРКА У КРУШЕВЦУ

  
BiciklistiДанас је на улицама Крушевца одржана бициклистичка трка "НЕКА ТЕ ВОЗИ БИЦИКЛ, А НЕ ДРОГА". Кружна трка, подељена у 4 узрастне категорије, окупила је већи број учесника и посматрача. Организатори и реализатори трке били су Културни центар Крушевац и Спортски центар Крушевац.

Старт и циљ трке је био на Тргу косовских јунака, да би се кроз центар града возило до Нове пијаце, па даље до Пионирског парка, да би се Чупићевом улицом стигло до циља.

 

Biciklisti2

 Трку је свечано отворио заменик градоначелника Синиша Максимовић, који је свим такмичарима пре свега пожелео мирну и безбедну трку, а нека најбољи и најспретнији победи. "Локална самоуправа ће се и у наредном периоду трудити да организује што више оваквих окупљања младих, који ће се кроз спортске дисциплине и такмичења развијати у здравом духу", истакао је заменик градоначелника.

Након завршених трка у свим узрастним категоријама, пригодне поклоне првопласираним и дипломе освајачима 2. и 3. места уручио је градоначелник Крушевца Братислав Гашић.
Велику пажњу присутних је привукло и занимљиво превозно средство које се покреће путем педала, намењено за превоз 10-12 особа.
2024  Културни центар Крушевац   globbersthemes joomla templates